Parteneri

Cine sunt partenerii noștri?

Partenerii noștri sunt companii de prim rang cu unități de producție doar in Europa, care se bucură de o prezență și recunoaștere mondială în producția utilajelor de ultimă generație, mașini de clasă premium, configurabile în variantă individuală, dar și in

linii de producție automatizate, caracterizate printr-un nivel ridicat de fiabilitate și flexibilitate, alături de care venim în întimpinarea nevoilor dumneavoastră de producție prin soluții concrete, profesionale și eficiente din punct de vedere financiar.

Faccin S.p.A.

Specialistul în roluire de peste 50 de ani !

Faccin S.p.A. este unul dintre liderii mondiali în proiectarea, fabricarea și vânzarea de mașini de roluit table și profile, mașini pentru capete de vase și mașini speciale. Cu o producție avansată tehnologic și certificată UNI EN ISO 9001: 2015, Faccin dispune de cea mai mare unitate de producție din lume a sistemelor de îndoire și a mașinilor de roluit table. Prin intermediul unei rețele extinse de filiale, Faccin oferă servicii complete de vânzare și post-vânzare la nivel mondial.

 

Faccin S.p.A.
Via dell’ Industria, 19
25010 Visano (BS) - Italy

Tel: +39 030 99 58 735
Fax: +39 030 99 58 771
E-mail: info@faccin.com

https://www.faccin.com

  • Produse

BLM Group

La 50 de ani de la înfiinţare, BLM Group este lider global în producţia maşinilor pentru prelucrarea ţevilor metalice, capabilă să ofere soluţii flexibile şi fiabile pentru cerinţe în producţie complexe. Structurată în 3 divizii, BLM SpA (firma mamă), ADIGE SpA şi ADIGE-SYS SpA, BLM Group oferă o gamă largă de maşini dedicate sectoarelor de producţie, după cum urmează: BLM SpA este specializată în producţia maşinilor cu control numeric de îndoit ţeavă, a maşinilor de prelucrat capeţi ţeavă, a maşinilor laser în 5 axe pentru prelucrarea reperelor 3D preformate şi a sistemelor automate de manipulat; ADIGE SpA este specialiazată în producţia maşinilor laser pentru tăierea şi prelucrarea ţevilor şi profilelor metalice, precum şi a maşinilor automate de debitat ţeavă cu disc, integrate cu unităţi de debavurare, măsurare şi spălare; ADIGE-SYS SpA este specilizată în producţia maşinilor laser COMBI, dedicate prelucrării colilor de tablă şi a ţevilor metalice, precum şi a sistemelor laser pentru ţevi cu diametre mari.

BLM SpA

Via selvaregina 30
22063 Cantù (CO), Italy
Tel.: + 39 031 7070200
Fax : + 39 031 715911
blm@blm.it

ADIGE SpA

Via per barco 11
38056 Levico Terme (TN), Italy
Tel.: +39 0461 729000
Fax : +39 0461 701410
adige@adige.it

ADIGE-SYS SpA

Viale venezia 84
38056 Levico Terme (TN), Italy
Tel.: +39 0461 729300
Fax : +39 0461 720214
adigesys@adigesys.it

 Descoperiţi BLM

  • Produse

Salvagnini Group S.p.A

Proiectează, construieşte si vinde maşini şi sisteme de fabricaţie flexibile pentru prelucrarea colilor de tablă, după cum urmează : centre cu control numeric pentru ştanţarea tableor, centre pentru îndoirea semifabricatelor din tablă, prese pentru îndoirea tablelor, maşini laser pentru tăierea colilor de tablă, sisteme de fabricaţie flexibile şi software. Prin prezenţa globală şi prin cele 4 unităţi de producţie - 3 în Europa şi una in SUA, Salvagnini oferă soluţii directe în mai mult de 30 de ţari din întreaga lume.

Via Guido Salvagnini 51
Sarego (VI) 36040
Italia

 Descoperiţi Salvagnini

  • Produse

Galdabini

Peste 125 de ani de tradiţie 

Fondată în anul 1890 de către familia Galdabini, compania produce maşini pentru teste, maşini de îndreptat şi prese hidraulice.  Galdabini dispune de două sedii corporative, unul în Italia şi unul în Elveţia, ce oferă tehnologii înalte,  de calitate, cu o lungă perioadă de "know how". Specializată în producţia maşinilor pentru testarea materialelor, pentru analiza proprietăţilor mecanice a diferitelor materiale şi componente - adecvate pentru efectuarea testelor de material. Lider în producţia maşinilor de îndreptat arbori, profile, inele, ţevi şi bare cu largă aplicabilitate în domeniul auto şi nu numai. Eficienţă şi performanţe ridicate în producţia preselor hidraulice şi a soluţiilor "la cheie" pentru a satisface o gamă largă de cerinţe de formare a oţelului şi aluminiului. 

CESARE GALDABINI S.p.A.
Via Giovanni XXIII, 183
21010 Cardano al Campo (VA)

 Descoperiţi Galdabini

  • Produse

Sangiacomo Presse

Nivelul ridicat al tehnologiei implementate în produsele sale a permis companiei  SANGIACOMO PRESSE să devină lider în producția de prese cu cadru C şi a preselor mecanice cu excentric, graţie unei experienţe solide în aces domeniu pe piaţa mondială, încă din anul 1960.  Întreaga producţie realizată în incinta Vittorio Veneto, permite controlul de înaltă calitate a fiecărei componente în parte, constituind o garanţie a produsului. Fiabilitate şi tehnologiile aplicate au permis ca SANGIACOMO PRESSE să dezvolte o gamă largă de produse şi soluţii pentru prelucrarea tablelor.

OFFICINE S. GIACOMO S.R.L.
via A. Meucci, 14/18
31029 Vittorio Veneto (TV)
Italia

 Descoperiţi Sangiacomo

  • Produse

ZANI Mechanical Presses

Ieri pioner, astăzi în primul plan

Acronimul ZANI îşi are originea în numele familiei Zaffaroni, care a pus bazele companiei, încă din anul 1960. Înventivitatea şi înclinaţia către tehnologie sunt parametrii care caracterizează produsele sale, permiţând companiei ZANI să devină un punct de referinţă internaţională. Într-un sector de activitate, influienţat de jocul marilor jucători multinaţionali, ZANI activează în conformitate cu tradiţia de a îmbunatăţi know-how excelent, întotdeauna într-o strânsă legătură cu nevoile clienţilor. Acesta este punctul de vedere susţinul de către Ennio şi Orlando Zaffaroni, cei care conduc compania încă din anii 1990, aflaţi la cea de-a treia generaţie a familiei, fapt care marchează o continuă şi constantă creştere, dar mai ales o realizare.

Zani S.p.A.
Via Centro Industriale Europeo, 32
22078 Turate (CO) Italia
  • Produse