Termeni și condiții

Acești Termeni și condții ("Termeni", "Acord") sunt o înțelegere între Operatorul Website-ului ("Operatorul Website-ului", "noi") și dvs. ("Utilizator", "dvs."). Prezentul acord stabilește termenii și condițiile generale ale utilizării de către dvs. a site-ului bwd-solutions.ro și oricare dintre produsele sau serviciile sale ("Website" sau "Servicii").

Copiile de rezervă

Nu suntem responsabili pentru conținutul care se află pe site. În nici un caz nu vom fi trași la răspundere pentru orice pierdere a conținutului. Este responsabilitatea dvs. exclusivă să păstrați o copie de rezervă corespunzătoare a conținutului dvs. În ciuda celor de mai sus, în anumite situații și în anumite circumstanțe, fără absolut nicio obligație, este posibil să reușim să restauram unele sau toate datele dvs. șterse la o anumită dată și la o dată când am putut crea date de rezervă pentru propria noastră scopuri. Nu garantăm că datele de care aveți nevoie vor fi disponibile.

Legături către alte site-uri web

Deși acest site poate avea legături cu alte site-uri web, nu implicăm, direct sau indirect, nicio aprobare, asociere, sponsorizare, aprobare sau afiliere la orice site web, dacă nu este specificat aici. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea și nu garantăm ofertele unor companii sau persoane fizice sau ale conținutului site-urilor acestora. Nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru acțiunile, produsele, serviciile și conținutul altor terțe părți. Trebuie să examinați cu atenție situațiile juridice și alte condiții de utilizare a oricărui site pe care îl accesați printr-un link de pe acest site web. Legătura dvs. cu orice alte site-uri web aflate în afara site-ului este pe propriul dvs. risc.

Limitare a răspunderii

În măsura în care acest lucru este permis de legislația în vigoare, Operatorul de Internet, afiliații acestuia, ofițerii, directorii, angajații, agenții, furnizorii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători în niciun caz pentru: (a) orice acoperire indirectă, incidentală, specială, punitivă (inclusiv, fără limitare, daune pentru profiturile pierdute, veniturile, vânzările, fondul comercial, utilizarea sau conținutul, impactul asupra afacerii, întreruperea activității, pierderea economiilor anticipate, pierderea oportunităților de afaceri) inclusiv, fără limitare, contract, delictuală, garanție, încălcarea obligațiilor legale, neglijență sau în alt mod, chiar dacă operatorul site-ului web a fost informat cu privire la posibilitatea unor astfel de pagube sau ar fi putut prevedea astfel de daune. În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, răspunderea agregată a operatorului de internet și a afiliaților, ofițerilor, angajaților, agenților, furnizorilor și licențiatorilor, legate de servicii, va fi limitată la o sumă mai mare de un dolar sau la orice sumă efectiv plătită în numerar de către dvs. către Operatorul de site-uri web pentru o perioadă anterioară de o lună înainte de primul eveniment sau eveniment care a dat naștere unei astfel de răspunderi. Limitările și excluderile se aplică și în cazul în care această remediere nu vă compensează pe deplin pierderile sau nereușitele scopului său esențial.

Modificări și amendamente

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezentul Acord sau politicile acestuia referitoare la site-ul web sau la serviciile care sunt efective la publicarea pe site a unei versiuni actualizate a acestui Acord. Când o vom face, vom revizui data actualizată în partea de jos a acestei pagini. Utilizarea ulterioară a site-ului web după orice astfel de schimbări va constitui consimțământul dvs. pentru astfel de modificări.

Acceptarea acestor termeni

Recunoașteți că ați citit acest Acord și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestuia. Prin utilizarea Site-ului sau a Serviciilor sale, sunteți de acord să fiți obligați prin acest document. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii prezentului document, nu sunteți autorizat să utilizați sau să accesați site-ul și serviciile.

Date de contact

Dacă aveți întrebări legate de aceast document, vă rugăm să ne contactați fie prin intermediul Formularului de Contact, fie la numărul de telefon +40 745 057 080, fie la adresa de e-mail office@bwd-solutions.ro

Acest document a fost actualizat ultima dată pe 3 mai 2019