Consultanţă pentru accesare fonduri

Calitate și performanță la un preț corect

Pe lângă soluțiile tehnice oferite și echipamentele de ultimă generație promovate dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri actuali și viitori pentru identificarea oportunităților de finanțare existente pentru dezvoltarea activității acestora. În acest scop o echipă de profesioniști vă vor oferi consultanță în

ceea ce privește realizarea proiectelor de obținere a finanțării afacerii dumneavoastră prin programele naționale sau europene. Pentru identificarea riguroasă a nevoilor dumneavoastră vă rugăm să completați formularul de mai jos, urmând ca unul dintre specialiștii noștri să vă contacteze în timpul cel mai scurt.


Soluții concrete

Beneficiați de experiența noastră profesională în furnizarea de soluții eficiente prin servicii personalizate și individualizate, la cele mai înalte standarde de calitate și competență, cu respectarea principiului eficienței și eficacității economice în vederea obținerii rezultatului scontat, a implementării proiectelor demarate, diminuarea riscurilor și utilizarea eficientă a resurselor existente.

Section 3

Siguranță și încredere

Implementare în timp eficient

Suport