Mașini

CENTRU PENTRU ÎNDOIREA SEMIFABRICATELOR DIN TABLĂ SALVAGNINI P4

Modul de operare : electric 

 

Material :  semifabricate din coli de tablă

 

 

Centrul P4 : pur si simplu Salvagnini 

P4 a fost inventat şi proiectat de catre Ing. Guido Salvagnini în anul 1979 şi dezvoltat până în prezent ; / Salvagnini a instalat până în prezent peste 3000 de unităţi în 75 de ţări din întreaga lume ; / Salvagnini oferă cea mai largă gamă de astfel de centre existente ; / Salvagnini deţine cea mai mare fabrică de astfel de centre din lume.

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Scule universale

Centrul P2lean este echipat cu scule universale care se adaptează perfect la geometria panoului şi care nu necesita timp de setare; contribuind la  siguranţa operatorului şi la garantarea calităţii.

 

 

Centrarea 

Modul de centrare a semifabricatelor din tablă permite realizarea panourilor cu dimensiuni extrioare exacte datorită referinţelor controlate. Prefabricatele sunt centrate o singură dată. În acest mod ciclul de lucru şi orice erori dimensionale sunt reduse, întrucât orice abatere de la specificaţii este eliminată prin prima îndoire. 

Prin eliminarea erorilor sunt eliminate rebuturile

 

 

Dispozitiv portscule ABA  :  toate îndoirile devin posibile

Dispozitivul ABA îşi schimbă în mod automat propria configuraţie şi lungime în funcţie de dimensiunea panoului de îndoit. Configurarea se produce fără a necesita timpi speciali de reglaj - în timp mascat - timpul alocat fiind zero. Operatorul are sarcine de a poziţiona semifabricatul în sistemul de alimentare şi de a ridica panoul la finalul ciclului de lucru.

 

 

 

 

 

Technologia MAC 2.0 - Măsurarea şi compensarea variaţiilor materialului

Orice variaţii ale materialului sunt detectate de centru şi, în cazul în care se află în afara intervalului de toleranţe, sunt compensate în mod automat, datorită adjustării mişcărilor lamei. În consecinţă, datorită tehnologiei MAC 2.0, rezultatele îndoirii pe un panou, vor depinde din ce în ce mai puţin de calitatea materialului. Acest lucru conduce la o calitate constantă de-a lungul timpului, rebuturi zero, optimizarea timpului de producţie, toate conducând la o productivitate maximă.

 

 

 

Automatizări  modulare pentru fiecare necesitate de fabricaţie

Centrul P4 este caracterizat printr-o programare simplă, intuitivă şi manipulare agilă şi precisă a semifabricatului. Acesta poate fi configurat în diferite moduri pentru a se potrivi cerinţelor din producţie. Configuraţiile sunt definite în funcţie de cererile de încărcare - descărcare şi modelele de maşini.

 
 
 

 

Alegeti dimensiunea necesară

Gama de astfel de centre Salvagnini încorporează diferite modele care acoperă cerinţe de producţie nenumărate: cea mai compactă versiune permite îndoiri până la 2180 mm, în timp ce modelul cel mai mare oână la 4 000 mm; o maşină care efectuează îndoiri pe înalţime de până la 165 mm; o lata care efectuază indoiri pe înalţime până la 254 mm. Puteţi alege configuraţia de care aveţi nevoie.  

 

P4lean-2116 P4lean-2116 model P4lean-2516 P4lean-2516 
P4lean-2520 P4lean-2520 P4-2225 P4-2225
P4-3125 P4-3125 P4-3216 P4-3216
P4-3816 P4-3816    

Datele tehnice pentru fiecare model în parte se gasesc aici :

http://www.salvagninigroup.com/product/panel-benders/p4/technical-data 

 

 

 

Software

Salvagnini P4Xe software machine office integration

  • VALUES - Calcularea costului precis / reper cu doar câteva click-uri
  • EDIT.P4 2.0 - Editor interactiv
  • SIMULP4 - Simulator
  • METALSTUDIO.3D - Mediu de programare CAD