Mașini

SISTEM AUTOMAT PENTRU ÎNDOIREA TABLELOR SALVAGNINI ROBOFORMER

Funcţionalitate : îndoirea tablelor

 

Aplicabilitate : presele pentru îndoirea tablelor

 

 

Conceptul ROBOformER este cea mai bună soluţie pentru toate aplicaţiile şi necesităţile din producţie datorită configurabilităţii sale ridicate. Oferă cea mai largă gamă de prese, roboţi, conexiuni şi obţiuni furnizate la cheie de către un singur producător. Este alegerea câştigătoare pentru producţia acelor companii care doresc să se extindă prin implementarea unor soluţii de automatizare, fie ele simple şi accesibile sau complexe şi inovatoare. 

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

ROBOformER este rodul sinergiei cu marile companii, care îşi bazează avantajul competitiv pe automatizare şi flexibilitate. Rezultatul este o soluţie de mare interes personalizată, completată de service, care satisface nevoile fiecărui client.

 

Salvagnini este prima companie ce a adoptat conceptele de "Lean Manufacturing" prin dezvoltarea unor sisteme automate şi complet flexibile de prelucrare şi prima companie care a integrat o presă într-o celula de lucru complet automată, gestionată de un singur controler şi un singur program.

 

 

ROBOTUL : protagonistul automatizării

Mulţumita robotului de serviciu si dispozitivelor de încarcare / descarcare  celula cu două nivele de automatizare - proces şi operare - este o soluţie fiabilă pentru producţia nesupravegheată, chiar şi pe timp de noapte.  Toate riscurile legate de manipularea piesei in timpul ciclului de îndoire sunt gestionate de catre robot şi  nu de către operator.

 

 

 

Model

KR16

KR60L45

KR150L110

KR240L180

KR240L210

 

Rapid, dinamică ridicată

Flexibil, potrivit pentru manipularea pieselor de dimensiuni mici

 

 

Versatil, pentru manipularea pieselor de dimensiuni medii

Puternic, pentru manipularea pieselor de dimensiuni medii

Pe şenile, pentru manipularea pieselor grele

Sarcina utilă (Kg)

16

45

110

180

210

Max. rază de acţiune  (mm)

1610

2230

3100

3100

2900