Mașini

MAȘINĂ PENTRU ROLUIREA TABLELOR CU 3 ROLE - HAV

 

Mașină pentru roluirea tablelor cu 3 role HAV

 

Putere ridicată de rulare combinată cu precizie maximă de pre-îndoire: HAV este seria de mașini de roluit cu geometrie variabilă cu 3 role la cel mai înalt nivel din categoria sa, prin performanță și versatilitate. Mașinile de roluit HAV proiectate, fabricate și comercializate de Faccin oferă performanțe echivalente cu cele obținute de mșinile de roluit cu 4 role, care sunt mai scumpe și sunt, prin urmare, ideale pentru prelucrarea cu sarcini medii.

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Datorită configurației speciale a mașinilor de roluit HAV, cele 3 role ale mașinii se mișcă independent - rola superioară se deplasează vertical, rolele inferioare orizontal - permițând reglarea, după cum este necesar, distanța centrală între rolele inferioare și distanța dintre puncte de îndoire, așa cum este cazul prese cu matriță cu deschidere variabilă. Prin reducerea la minim a distanței centrale între rolele inferioare, mașinile de roluit din seria HAV obțin o tracțiune excelentă a semifabricatului. În plus, prin minimizarea lungimii părții drepte, acestea oferă o pre-îndoire de o calitate mai bună. Distanța maximă centrală între rolele inferioare face posibilă producerea unei capacități de rulare imense.

 

Datorită poziției orizontale a cilindrilor pentru mișcarea rolei inferioare, mașinile de roluit cu ax variabil HAV cu 3 role sunt echipate cu un blat de lucru cu înălțime redusă. Prin urmare, nu sunt necesare fundații, chiar și pentru mașinile de roluit cu o capacitate mai mare de 40 mm. Toate mașinile de roluit  cu 3 role din seria HAV sunt echipate cu sistemul EPS ( sistem electronic de balansare) pentru controlul sincronizat electronic al paralelismului rolelor în limite de toleranță mai mici de 0,2 mm, garantate în timp, deoarece nu sunt supuse uzurii mecanice sau întârzierii acționărilor hidraulice. Modelele din seria HAV sunt soluția potrivită pentru a îndoi plăcile cu o grosime de până la 300 mm.