Mașini

MAȘINĂ PENTRU ROLUIREA TABLELOR CU 4 ROLE - 4 HEP

 

Mașină pentru roluirea tablelor cu 4 role - 4HEP

 

Seria 4HEP de mașini de roluit sincronizate cu 4 role este cea mai recentă evoluție a unui design dezvoltat de Faccin și testat de cei mai exigenți operatori în medii extreme de peste 25 de ani. Aceasta combină puterea, fiabilitatea și precizia într-un pachet exclusiv care îl face să fie tehnologia de ultimă generație a mașinilor de roluit moderne.

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

 

Pentru a garanta o calitate superioară a roluirii și o repetabilitate ridicată a rotunjimii produselor, o structură cu buclă închisă împreună cu capătul tradițional ultra larg asigură rigiditatea maximă a mașinii împotriva forțelor longitudinale și transversale ridicate.

 

Designul tradițional liniar RGS al rolei de prindere garantează forțe de prindere mai mari pentru o pre-îndoire de calitate superioară. De fapt, rola de prindere este susținută de 4 rulmenți independenți (2 pentru fiecare parte) și carcasa rulmentului este de două ori mai mare pentru o mai bună absorbție și ghidare a sarcinii laterale.

 

Încă o dată - așa cum s-a întâmplat deja în trecut cu sistemul de echilibrare electronică a rolelor și sistemul de fixare a capătului - îmbunătățirile inginerești atinse în procesul continuu de cercetare și dezvoltare sunt chiar și în acest caz un astfel de punct de referință pentru a fi reprodus și de alți producători.

 

Prin urmare, ne așteptăm ca inovatorul sistem exclusiv HFS, care prezintă o montare externă a cilindrilor hidraulici laterali pivotanți, fixați în capătul lor cel mai înalt, ca și configurație standard pe toate dimensiunile medii și mari ale seriei 4HEP, pentru a asigura o apropiere mai mare a punctelor de aplicare a forței de îndoire, devine în curând un reper în industria mașinilor-unelte.

 

Politica de a oferi exclusiv componente de primă clasă a însemnat că toate versiunile de sisteme de control numeric disponibile pentru seria 4HEP sunt numai SIEMENS și cu capacitatea de a utiliza conveioare cu role, sistemele de încărcare și descărcare automate permit crearea unei linii complet automate.

 

Designul 4HEP asigură posibilitatea de a optimiza întregul ciclu de roluire, lucrând într-o singură direcție și într-o singură trecere, asigurând o siguranță extremă și capacitatea de a fi manipulate în totalitate de un singur operator, chiar dacă acestea sunt mai puțin experimentate.

 

Mașinile de roluit 4HEP cu CNC exclusiv Siemens proiectate și construite de Faccin sunt cea mai fiabilă și modernă soluție disponibilă printre toate mașinile de roluit, cu tehnologie planetară disponibile pe piață astăzi. Cea mai adecvată și rezonabilă investiție pentru cerințe de productivitate ridicate pentru roluirea colilor cu o grosime de la 5 la 150 mm până la o lungime utilă de 18000 mm.