Mașini

Mașină pentru roluirea tablelor - ASI

 

Mașină pentru roluirea tablelor ASI

 

Modelul inițial mașinii de roluit din seria ASI este cea mai bună soluție pentru îndoirea colilor cu grosime între 1 mm și 9 mm și lățimea de la 1000 mm la 3000 mm.

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Fiabilitatea seriei ASI este garantată de structura sa solidă electro-sudată, supradimensionată și asamblată pe tije de oțel. În plus, geometria asimetrică în mișcarea rolelor prezentată de mașina de roluit cu 3 role din serie asigură o tracțiune optimă și previne alunecarea colilor subțiri în timpul pre-îndoirii: rola laterală se deplasează pe un ghidaj liniar, care îndoaie materialul aproape de punctul de  blocare, asigurând astfel un rezultat de înaltă calitate comparabil cu cel obținut la modelele mai scumpe ale mașinilor de roluit cu 4 role.

 

Mașina de roluit asimetric ASI asigură ușurința utilizării datorită pedalei de picior care permite unui singur operator să controleze complet toate etapele, de la alimentarea colilor, până la operațiile de pre-îndoire și îndoire.

 

Modelele initiale ale mașinii de roluit asimetric ASI pot fi echipate cu role pentru profile și role pentru țevi. În plus, toate mașinile de îndoit din serie sunt livrate standard cu prelungirea arborelui cu role, ceea ce face posibilă îndoirea profilelor. Datorită cadrului rigid autoportant, mașinile de roluit cu 3 role ASI proiectate, fabricate și vândute de Faccin pot fi așezate în siguranță pe orice tip de suprafață. Mașinile din seria ASI Faccin sunt cea mai bună soluție pentru cilindrii de rulare, asigurând cele mai bune performanțe contra unei investiții inițiale minime.