Mașini

Mașină pentru roluirea tablelor cu 2 role - HCU

 

Mașină pentru roluirea tablelor cu 2 role HCU

 

Mașina de roluit cu 2 role versiunea HCU proiectată, construită și comercializată de Faccin prezintă un sistem de construcție special combinat cu o structură solidă supradimensionată care asigură precizie și fiabilitate absolută, simplitate mai mare a procesului de laminare a plăcilor și calitate maximă a produsului laminat.

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Fiecare mașină de roluit din seria HCU a lui Faccin este configurată cu rolă din poliuretan care, prin exercitarea unei presiuni dinamice, accelerează procesul de formare a colilor, asigurând îndepărtarea capătului drept al rolelor produse și simplificând foarte mult secvențele de preîndoire-roluire-preîndoire tipice pentru mașinile cu 3 sau 4 role. În plus, sistemul exclusiv de ridicare hidromecanică a rolelor (RGS) asigură repetabilitatea poziționării și a presiunii de lucru constante.

 

Mașinile de roluit Faccin din seria HCU cu automatizare asigură atingerea unor toleranțe precise cu timpi de procesare foarte rapizi . Prin urmare, acestea sunt ideale pentru îndoirea plăcilor subțiri cu grosime între 0,2 și 5 mm și lățime de la 500 la 2000 mm, obținând un diametru de îndoire chiar mai mic de 80 mm. Mașinile de roluit Faccin sunt, prin urmare, ideale pentru producția în masă de cilindri și rezervoare.

 

În versiunea standard mașinile de roluit Faccin HCU asigură o productivitate mai mare de 180-200 bucăți / oră, în timp ce “vârfurile” de 300 bucăți / oră pot fi atinse cu modelul HCU / S. De asemenea, versiunea standard a mașinii de roluit HCU este o mașină complet automată și, prin urmare, nu necesită forță de muncă suplimentară. Mașinile de roluit Faccin din seria HCU sunt cea mai bună alegere pentru oricine caută mașini de roluit cu viteză mare, capabile să asigure o productivitate ridicată și o precizie maximă în formare.