Mașini

MAȘINĂ PENTRU ROLUIREA TABLELOR CU 4 ROLE - 4 HEL

 

Mașină pentru roluirea tablelor cu 4 role - 4HEL

 

4HEL este cea mai precisă și mai ușoară serie de mașini de roluit cu 4 role cu pre-îndoire totală. Cu un grad de tehnologizare ridicat  și inovator, mașina de roluit 4HEL asigură o productivitate ridicată cu o viteză de 3/4 ori mai mare decât o mașină de roluit piramidilă tradițională. Mai mult, datorită metodelor lor de producere, mașinile de roluit  4HEL pot fi controlate eficient prin intermediul sistemelor de control numeric.

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Toate modelele de mașini de roluit Faccin cu 4 role 4HEL sunt echipate cu o rolă laterală din spate opusă celei de alimentare. Folosită ca suport, această rolă permite alinierea plăcii într-un mod rapid și precis. În plus, placa rămâne întotdeauna fixată între cele două role centrale, evitând astfel alunecările accidentale. Acest lucru nu numai că optimizează operațiile de pre-îndoire și roluire, dar asigură și prelucrări mai sigure și mai precise, cu opțiunea de a fi manipulate în întregime de un singur operator.

 

Datorită configurației de ghidare liniară a mașinile de roluit din seria 4HEL, operația de pre-îndoire nu necesită înclinarea plăcii sub nivelul de alimentare, așa cum este cazul mașinilor tradiționalelor cu 3 role. În acest fel, prin urmare, pot fi utilizate mese orizontale de alimentare, pentru o alimentare mai ușoară a plăcii în mașină. În plus, nu este nevoie să lăsați spațiu liber pe ambele părți ale mașinilor, ci numai pe partea de alimentare selectată.

 

Mașinile de roluit cu 4 role - 4HEL  permit roluirea plăcii la diametrul dorit imediat după prima pre-îndoire. Aceasta este urmată de formarea celui de-al doilea capăt, adică a doua pre-îndoire. Metoda de procesare a mașinilor 4HEL proiectate și construite de Faccin permite realizarea inelului cilindric la  singură trecere.

 

Mașinile electronice de roluit cu 4 role tip piramidă facilitează prelucrarea roluirii conului. Capacitatea de a înclina rolele laterale și rola central face posibilă setarea respectiv a unghiului conului și tragerea colii  la cea mai mare desfăsurată. Mașinile de roluit CNC din seria 4HEL proiectate și construite de Faccin sunt cea mai bună soluție pentru a rolui colile cu lungimea cuprinsă între 1500 și 18000 mm cu grosimea de 5 până la 150 mm.