Mașini

MAŞINĂ PENTRU TĂIEREA CU LASER A ŢEVILOR LT8.10

  • Tehnologie : Fiber Laser 
  • Tipul de control : CNC
  • Prelucrări : 3D

 

Noul LT8.10 este o maşină laser echipată cu fiber laser, capabilă să prelucreze ţevi cu D. de până la 240 mm şi cu o masă de 40 kg/m, proiectată într-o gamă largă de configuraţii, cu performanţe excelente şi usor de utilizat.  

 

 

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Sursa laser cu care este echipată maşina permite prelucrarea oricăruit tip de metal (cupru, aluminiu, alamă, oţel inoxidabil, zinc, fier, etc) cu performanţe şi nivel al calităţii foarte ridicate. 

 

TubeCutter, noul cap de tăiere 3D, dezvoltat exclusiv de BLM Group,  este atât de compact şi uşor, oferind performanţe de tăiere unice, cu un nivel al calităţii foarte ridicat, în special pentru tăierile înclinate, utilizate în cazul pregătirii pentru operaţii ulterioare de sudură,  reazem sau îmbinări în structuri metalice. Capacitatea de a selecta diferite tipuri de configuraţii pentru încarcare şi descărcare, precum şi capacitatea de selecţie a pieselor finite pe staţii de descărcare, face din LT8.10 soluţia perfectă pentru toate cerinţele fluxului de producţie, indiferent că este vorba despre serii mari sau loturi unicat.

 

 

Software  ArTube :

 

Atunci când se ia decizia realizării unei investiţii într-o maşină laser primul lucru care se ia în considerare este, desigur maşina, caracteristicile sale tehnice, soluţiile constructive adoptate, robusteţea şi fiabilitatea; abia ulterior se ajunge la mediul de programare. Cu toate acestea este important să se ia în considerare faptul că acesta din urmă este cel care va face diferenţa între eficienţă şi ineficienţă. Acesta trebuie să fie uşor de utilizat şi suficient de puternic pentru a exploata fiecare funcţie a maşinii.

 

Acesta este ArTube 3 : program grafic 3D CAD/CAM dedicat proiectării reperelor din ţeavă :

  • vă ajută în alegerea soluţiilor tehnice în funcţie de aplicaţia dată;
  • prezintă doar operaţiunile aplicabile în toate etapele;
  • transformă desenele componentelor individuale şi a cadrelor complete în programe perfect optimizate pentru maşini;
  • comunică facil cu alte medii CAD, permiţând importul de fişiere 3D;
  • permite adjustări fără modificarea desenului sursă.

 

Mai multe detalii se găsesc aici :

http://www.blmgroup.com/en/products/software-suite/software-suite/artube_cad_cam_tube_design.aspx