Mașini

MAŞINĂ PENTRU TĂIEREA CU LASER A ŢEVILOR LT8

  • Tehnologie : C02 Laser 
  • Tipul de control : CNC
  • Prelucrări : 3D

LT8 este un sistem 3D de debitare cu laser a ţevilor ce excelează printr-o flexibilitate foarte ridicată şi uşurinţa în utilizare, precum şi printr-o calitate superioară şi extrem de precisă a tăierii ţevilor cu D. cuprins între 12 si 220 mm şi o greutate a ţevii de până la 35 Kg/m.

 

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Echipată cu cap înclinabil ce permite prelucrări 3D pe toate secţiunile, inclusiv pe profile deschise sau speciale. Datorită unui sistem de încarcare automat, foarte eficient combinat cu un sistem de descărcare unic şi ingenios, productivitatea asigurată de către LT8 nu suportă comparaţii în gama sa. 

 

Softul pentru Nesting, precum şi reducerea resturilor pe capetele de ţeavă contribuie la o mai bună exploatare a materialului de prelucrat. Producţiile complexe, cum ar fi tăierea de piese diverse din aceeaşi ţeavă sau schimbarea de loturi între ţevi cu secţiuni diverse sunt gestionate în mod automat. Maşina este capabilă să propună şi să selecteze cea mai bună alegere pentru fiecare fază de producţie. Operatorii cu experienţă pot stabili manual fiecare reglaj. 

 

Prevăzută cu un sistem de încărcare automată a pachetelor de ţeavă (cu o capacitate de 5 000 kg) sau în versiune de încărcare pas cu pas a unei singure ţevi sau chiar cu două sisteme de încărcare automate. Cea de-a doua opţiune dublează cantitatea de material considerată a fi tăiată. 

 

 

Mediul programabil Artube, exclusiv Artube CAD-CAM, pentru o programare rapidă a structurilor complexe şi o exploatare rapidă a maşinii este, de asemenea, disponibil pe LT8.

 

 

 

 

Software  ArTube :

 

Atunci când se ia decizia realizării unei investiţii într-o maşină laser primul lucru care se ia în considerare este, desigur maşina, caracteristicile sale tehnice, soluţiile constructive adoptate, robusteţea şi fiabilitatea; abia ulterior se ajunge la mediul de programare. Cu toate acestea este important să se ia în considerare faptul că acesta din urmă este cel care va face diferenţa între eficienţă şi ineficienţă. Acesta trebuie să fie uşor de utilizat şi suficient de puternic pentru a exploata fiecare funcţie a maşinii.

 

Acesta este ArTube 3 : program grafic 3D CAD/CAM dedicat proiectării reperelor din ţeavă :

  • vă ajută în alegerea soluţiilor tehnice în funcţie de aplicaţia dată;
  • prezintă doar operaţiunile aplicabile în toate etapele;
  • transformă desenele componentelor individuale şi a cadrelor complete în programe perfect optimizate pentru maşini;
  • comunică facil cu alte medii CAD, permiţând importul de fişiere 3D;
  • permite adjustări fără modificarea desenului sursă.

 

Mai multe detalii se găsesc aici :

http://www.blmgroup.com/en/products/software-suite/software-suite/artube_cad_cam_tube_design.aspx