Mașini

Sistem de fabricaţie flexibil SALVAGNINI S4 + P4

Modul de lucru : automat

 

Aplicabilitate : coli de tablă

 

 

Linia de fabricaţie S4 + P4 este una dintre soluțiile SALVAGNINI cele mai populare. Ştanţează, taie și îndoaie coli de tablă în mod complet automat. Primul prototip datează din 1979 și este un punct de reper în dezvoltarea sistemelor integrate de logistica. Rămâne cel mai eficient sistem flexibil de fabricație (FMS) de pe piață în prezent.

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Garantarea flexibilităţii automatizate şi a producţiei de kit-uri: 

  • Sistemul de fabricaţie flexibil Salvagnini S4 + P4 ştanţează, taie şi îndoaie piesele metalice pornind de la semifabricat standard, fără manipularea intermediară a pieselor de prelucrat;
  • Concepută să funcționeze în mod complet automat și integrat, linia Salvagnini FMS S4 + P4 optimizează timpii de producție intermediari și îmbunătățește logistica producţiei unicat, datorită flexibilității și a eficienţei sale  control și  programare;
  • Reglajele automate, în timp mascat, capul multi-press, unitatea de tăiere  integrată, propriul software, funcția Punch & Cut și sculele flexibile de îndoire asigură un nivel excelent de productivitate și face producția unicat cu adevărat posibilă. 

 

 

 

Modularitate excepțională
Liniile S4 + P4 pot fi configurate într-o varietate de moduri, de la cele mai simple la cele mai complexe și extrem de automatizate, cu dispozitive de încărcare și descărcare la și de la sisteme automate de stocare. Acest lucru face instalarea extrem de flexibilă și permite să fie pe deplin personalizată în funcție de spațiul disponibil și caracteristicile procesului de producție.

 

 

 

Software de process

Opera-OPA este pachetul capabil să satisfacă solicitările de la sistemele de management al resurselor ale companie. Software-ul primește comenzi de producție din sistemele ERP, analizează parametrii tipici, cum ar fi cantitatea, codurile, termenele de livrare și prioritatea prelucrărilor, generează programul prin interfațarea cu software-ul CAD / CAM și creează programele de lucru pentru mașinile din sistem.

În cazul în care este instalat, software-ul WMS, care interfaţează de asemenea, în timp real cu sistemele de management, monitorizează integral materia primă și materialul semifinit pe parcursul întregului proces de producție, optimizând localizarea tăvii, permiţând stocarea multi-pack și căutarea dinamică pentru pozițiile libere.