Mașini

Magazie automată multistivă SALVAGNINI MV

Salvagnini se poate lăuda cu o experiență îndelungată în procesul de integrare a mașinilor pentru prelucrare tablei. Prima linie de fabricaţie flexibilă a panourilor metalice datează din anul 1978, iar  prima  aplicaţie automată într-o fabrică din anul 1985, demonstrează exact modul în care Salvagnini s-a concentrat în detaliu în oferirea de sisteme de prelucrare a colilor de tablă flexibile, automatizate și integrate, care cuprind produse special concepute.

 

 

 

 

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Alegerea corectă

Magazia automată multistivă  Salvagnini este coloana vertebrală a oricărei fabrici automatizate și poate fi implementată  într-o varietate de configurații:

 • tip macara cu selector rapid şi sistem telescopic tip furcă (MV);
 • folosind pricipiul push - pull (impinge - trage), protecţie cu polietilenă (MVT).

În ambele configuraţii se manipulează stivele în interiorul magaziei pentru depozitarea şi alimentarea cu coli de tablă a unuia sau mai multor centre de prelucrare. Alegerea unei dintre cele două soluţii este determinată de disponibilitatea din interiorul atelierului de lucru, în funcţie de amprenta la sol şi de regimul de inalţime existent, precum şi de numărul total de posturi necesare sau numarul de maşini ce urmează a fi integrate cu sistemul. Posibilitatea alegerii permite atingerea soluţiei optime, care să corespundă nevoilor şi cerinţelor economice , tehnice şi logistice.

 

 

Automatizare completă

Configurarea magaziei automate Salvagnini MV este pe deplin adaptabilă la cerinţele specifice producţiei.

Sistemul MV funcţionează ca şi componentă principală pentru întreaga fabrică, fără a fi necesară interventia operatorului sau a personalului care deserveşte depotizulŞ

 • coordonarea şi manipularea automată şi în timp real a materialelor necesare diverselor procese de prelucrare;
 • reducerea costurilor de transfer şi a timpului, in favoarea creşterii eficienţei maşinii.

 

 

 

Software

Pachetul software de gestiune a sistemului de depozitare - Warehouse Management System (WMS) - permite optimizarea locaţiilor de depozitare, depozitarea mai multor pachete, cautarea dinamică a poziţiilor libere. Astfel utilizatorul are posibilitatea de :

 • a decide dacă utilizează o anumită tavă şi materialul de pe ea;
 • a pastra controlul de a introduce lucrări urgente ;
 • reprograma priorităţile sistemului ;
 • a crea rapoarte de performanţă personalizate.

 

4.0 Factory . Pregătit pentru viitor cu OPS

Softul de management al producţiei OPS (Order Processing System - Sistem de procesare a comenzilor) proprietatea Salvagnini poate juca un rol strategic cheie în  noua revoluţie industrială a fabricilor digitale flexibile, unde fluxul de informaţii între staţiile de lucru este continuu şi în timp real.

OPS supraveghează comenzile de producție, le transformă în programe, le trimite la mașini, reglează și optimizează fluxul de producție și se ocupă de managementul vizual la bordul fiecare mașină.

Cu o arhitectură modulară, OPS acoperă o gamă largă de activități, după cum urmează:

 • transferul automat de date de inventar de la MV către ERP client (OPS Raport) ;
 • controlul fabricii și gestionare vizuală (OPS-SFC) ;
 • managementul fluxului de producție între mașinile integrate cu MV (OPS-Flow).