Mașini

CENTRU DE ŞTANŢAT ŞI TĂIAT CU LASER SALVAGNINI SL4

Control : CNC

 

Tehnologie : ştanţare + laser

 

Aplicabilitate : coli de tablă

 

 

 

 

 

 

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Creat pentru a satisface cele mai exigente nevoi în ceea ce priveşte flexibilitatea, centrul SL4 este soluţia Salvagnini ce combină 4 funcţii diferite într-o singură structură compactă :

  •  sistemul de pştanţate S4Xe ;
  • sistemul de tăiere cu laser cu fibră optică ;
  • automatizarea completă tipică sistemelor SALVAGNINI ;
  • software-ul propriu de programare .

 

 

  

O singură structură : fără opriri pentru schimbarea sculelor

Patentat de către Salvagnini capul operativ "multi-press" constă dintr-o structură tip matriţă în care staţiile de ştanţat sunt dotate cu sculele necesare producţiei.  Ne sunt necesare opriri în vederea schimbării sculelor şi nici nu este nevoie de dispozitive de setare automată, sculele fiind mereu operative. Mulţumtă acestei caracteristici toate mişcarile pentru deplacarea colii la scula activă sunt eliminate.  Această funcţie face S4Xe un centru imbatabil în ceea ce priveşte timpul şi durata de viaţă a sculei.

 

 

Manipulatorul

Manipulatorul, de asemenea patentat de către Salvagnini, glisează pe ghidaje, solidar cu partea inferioară a structurii tip "C" pentru o precizie mai inaltă şi o poziţionare perfectă, având un dispozitiv simetric mobil cu 9 bacuri şi 9 referinţe mecanice, pentru o centrare perfectă şi o remarcabilă exactitate a sistemului.  Cursa pe lungime de 3030 mm permite prelucrarea semifabricatelor de până la 3024 mm, asigurându-se o productivitate excelentă şi o precizie a procesului incomparabilă.

 

 

Tăierea cu laser fibră : tehnologia ce eliberează designul

Flexibilitatea și viteza tehnologiei de tăiere cu fibră optică elimină toate constrângerile legate de  geometria piesei, rebuturi și, de asemenea, reduce costurile de exploatare și de întreținere.  SL4 foloseste un laser fibră de 2000 W; această tehnologie oferă o serie de avantaje extrem de importante, inclusiv eliminarea căii optice,  posibilitatea de a lucra o gamă mai largă de materiale.

 

 

 

 

Centrul SL4 respectă conceptul Salvagnini de etică : un consum redus, tehnologie sigură și respect pentru mediu

  • Costurile de funcţionare au fost reduse considerabil; consumul întregului sistem este extrem de scăzut, având un consum mediu de energie de 35 kW în timpul ciclului de lucru, datorită consumului redus al sursei şi inovaţiilor tehnologice specifice SX4e ;
  • Costurile de producţie beneficiază de managementul optimizării materialului, resturi minime, fără "zone moarte", deşeurile fiind practic eliminate ;
  • Întretinerea maşinii pentru unitatea laser a fost practic eliminată, datorită sursei fiber, care nu necesită întreţinere periodică.

 

 

 

Datele tehnice pentru fiecare model în parte se gasesc aici :

http://www.salvagninigroup.com/product/punching-centers/sl4/technical-data