Mașini

CENTRU PENTRU ŞTANŢAREA TABLELOR SALVAGNINI S4Xe

Control : automat

 

Aplicabilitate : coli de tablă

 

 

Productivitate , flexibilitate şi eficienţă : cele trei puncte forte ale centrului de ştanţat şi tăiat table S4Xe

 

 

 

 

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Centrul de ştanţat şi tăiat table S4Xe garantează performanţe elevate şi eficientizarea procesului de lucru. / S4Xe este un sistem extrem de flexibil, productiv şi automatizat ce asigură cel mai eficient management al materialelor prin reducerea la minimum a resturilor. / S4Xe este o soluţie cîâştigătoare chiar şi atunci cand lucrează în linie cu centrul de îndoit Salvagnini P4. / S4Xe este extrem de precis , rapid în manipularea materialelor ce garantează calitatea produselor.

 

 

  

O singură structură : fără opriri pentru schimbarea sculelor

Patentat de către Salvagnini capul operativ "multi-press" constă dintr-o structură tip matriţă în care staţiile de ştanţat sunt dotate cu sculele necesare producţiei.  Ne sunt necesare opriri în vederea schimbării sculelor şi nici nu este nevoie de dispozitive de setare automată, sculele fiind mereu operative. Mulţumtă acestei caracteristici toate mişcarile pentru deplacarea colii la scula activă sunt eliminate.  Această funcţie face S4Xe un centru imbatabil în ceea ce priveşte timpul şi durata de viaţă a sculei.

 

 

Unitate de tăiat integrată

Unitatea de tăiere tip foarfecă, alăturată şi integrată capului de ştanţare multi-press cu care crează o singură structură, face sistemul extrem de compact, multifuncţional, asigurând un grad foarte ridicat de eficienţă şi performanţă. 

 

 

Manipulatorul

Manipulatorul, de asemenea patentat de către Salvagnini, glisează pe ghidaje, solidar cu partea inferioară a structurii tip "C" pentru o precizie mai inaltă şi o poziţionare perfectă, având un dispozitiv simetric mobil cu 9 bacuri şi 9 referinţe mecanice, pentru o centrare perfectă şi o remarcabilă exactitate a sistemului.  Cursa pe lungime de 3030 mm permite prelucrarea semifabricatelor de până la 3024 mm, asigurându-se o productivitate excelentă şi o precizie a procesului incomparabilă.

 

 

 

Automatizarea sistemului

 

Soluţii pentru alimentare

Centrul de ştanţare se poate configura cu diverse soluţii pentru alimentarea automată de la benzi transportoare în linie şi lifturi automate până la siteme automate tip turn sau sisteme de depozitare multi stivă în turn.  Magazia MD este un sistem automat de stocare a colilor de tablă ce alimentează sistemul în timp mascat. Această soluţie acoperă o gamă largă a nevoilor de stocare, liminând trasferul inutil de materiale, facilitând producţia în timp real sau de kit-uri, folosind diferite tipuri de material şi diferite dimensiuni.

Soluţii pentru descărcare

Piesele ştanţate sau tăiate pot fi direcţionate automat către diverse staţii de colectare, către stive intermediare sau direct către alte centre de prelucrare. Robotul cartezian de descărcare Salvagnini MC preia piesele ştanţate şi/sau tăiate şi le stivuie pe una sau mai multe mese cu ajutorul celor doi manipulatori prevazuti cu ventuze, ce rulează de-a lungul unui cărucior rotativ. Mişcarea de rotaţie permite manipulatorului să stivuiască reperele corect pentru procesele ulteroare. Cei doi manipulatori pot lucra independent sau simultan, în funcţie de dimensiunile reperelor. 

 

 

 

 

 

 

Software

JOB.CONSOLE.S4Xe 

JOB.CONSOLE cuprinde setul de pachete software ce sunt integrate in controlerul SiX pentru gestionarea grafică şi supravegherea sistemului.  JOB.CONSOLE oferă operatorului toate informaţiile de care are nevoie pentru desfăşurarea producţiei, cuprizând următoarele module :

  • Maintenance Manager - gestiunea sistemului ;
  • SDEX - compilator ce interpretează instrucţiunile de programare ;
  • JOBS4Xe - soft de programare ;
  • DBHT - gestionează sculele ;
  • EasyData - soft de diagnoză integrat.

 

Office Console

Pachetul software OFFICE.S4 permite programrea rapidă şi facilă de tip off-line din cadrul biroului de proiectare. Acesta poate include : 

  • SimulX: simulator proces ;
  • MetalNest: program nesting ;
  • Campunch: software CAM ;
  • Impunch: software reverse-engineering 

 

 

 

KINETIC : etica în conformitate cu Salvagnini

 

 

 

Componente de înaltă eficiență

 

Centrul de ştanţare şi tăiere şi-a îmbunătăţit gradual standardele de performanţă şi de impact asupra mediului prin utilizarea exclusivă a componentelor de înaltă eficienţă.  Inteligentul pachet de putere electronic modulează intensitatea în funcţie de sarcina de proces, alegând modul stand-by (în aşteptare) atunci când sistemul nu funcţionează, în scopul de a reduce consumul cu peste 50 %.

 

Nivel de zgomot foarte scăzut

 

Utilizarea meselor de lucru cu perii şi a sculelor cu propriile sistemelor de prindere împreună cu componentele de înaltă eficienţă au avut ca rezultat obţinerea unui nivel de zgomot scazut (66 dB), cu mult sub limita legală.

 

Dispozitive selective de siguranţă

 

Toate maşinile sunt certificate CE sau UL/CSA şi echipate cu dispozitive de siguranţă, asigurând condiţii de siguranţă deplină operatorului. 

 

 

 

 

Datele tehnice pentru fiecare model în parte se gasesc aici :

http://www.salvagninigroup.com/product/punching-centers/s4xe/technical-data