Mașini

MAŞINĂ AUTOMATĂ PENTRU ÎNDOIREA ŢEVILOR 4-RUNNER

  • Tipul de control : CNC
  • Modul de lucru : Automat

 

4-RUNNER este soluţia de tip proces de producţie complet, pornind de la ţeava în colac :  îndreptare, formare capeţi (până la 6 faze), roluire, îndoire, debitare şi descărcare controlată.

 

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Avantajul incontestabil al acestui centru de prelucrare îl constituie faptul că poate fi configurat şi utilizat cu diverse module pentru aplicaţii specifice sau procese de fabricaţie complete.  

   

4-RUNNER permite realizarea de raze fixe sau variabile în plan şi spaţiu,  fiind o solutie completă, caracterizandu-se printr-o flexibiltate ridicată şi  asigurând capacităţi de producţie elevate.  În ceea ce priveşte formarea capeţilor maşina poate fi configurată cu până la 6 staţii, iar în ceea ce priveşte dispozitivele de tăiere, în funcţie de aplicaţii, se poate configura cu dispozitiv de tăiere orbitală sau cu disc.

 

Versatilitate excelentă : 

  • flexibilitate de top ;
  • eficienţă maximă, costuri de achiziţie scăzute, posibilitatea implemetării de metode "just-in-time";
  • softul 3D de proiectare , VGP3D,  face ca utilizarea maşinii să fie extrem de confortabilă şi sigură.

 

 

VGP3D oferă un mediu unic de programare pentru gestiunea îndoirii şi prelucrării capeţilor, deopotrivă, oferind operatorilor următoarele opţiuni:

  • generarea programului pentru o singură piesă , cuprinzând operaţiile de îndoire şi prelucrare capeţi ;
  • calcularea timpului total de producţie pentru estimarea şi planificarea acesteia .

 

Centrul de îndoire 4-RUNNER este soluţia optimă pentru prelucrarea pieselor din ţeavă de dimensiuni mici-medii şi forme foarte complexe,  utilizate în mod obişnuit în industria auto, a aparatelor sau sistemelor de aer condiţionat, a schimbătoarelor de căldură.