Mașini

MAŞINĂ DE FREZAT CU AX VERTICAL FPT DINOMAX

Tipul de control : CNC     /     Nr. de axe : 3 - 5     /     Structură : tip pod

 

  • Cursă axa X : 3 000 - 4 000 mm
  • Cursă axa Y : 2 200 - 4 000 mm
  • Cursă axa Z : 1 100 - 2 000 mm

 

 

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

DINOMAX este un centru de tip Gantry cu traversă mobilă dedicat prelucrărilor grele şi tăierilor cu viteză mare. Optimizarea structurilor prin utilizarea metodei de analiză cu element finit (FEM), precum şi utilizarea sistemelor de acţionare de ultimă genraţie şi a motoarelor liniare au condus la combinarea unei producţivităţi ridicate cu un grad elevat de precizie şi flexibilitate, stabilindu+se un nou standard al maşinii în acest sector.

 

O carcasă de siguranţă imprejoară zona de lucru pe toate cele 4 laturi, piesa fiind incărcata prin parte frontală folosind uşile glisante,. Sistemul poate fi completat cu un acoperiş de protecţie mobil, cu deschidere automată şi actionat de servomotoare electrice. În conformitate cu conceptul FPT, controlul dilatării termice este manipulat prin termostabilizarea surselor interne de căldură, precum şi printr-un model termo-simetric care urmăreşte variaţiile de temperatură ale piesei într-un mod sincron.

 

Schimbarea automată a capului este posibilă pe ambele sisteme (FTA-FTM) şi garantează o flexibilitate maximă, fără compromisuri, obţinerea celor mai bune performanţe, atât pentru degroşsare cât şi pentru finisaj. DINOMAX poate şi personalizat cu o gamă largă de opţiuni şi soluţii, în funcţie de nevoile specifice fiecărei industrii, cum ar fi : componente pentru sectorul aeronautic, piese ale ale sistemelor de generare a energiei, prelucrări de mare precizie ale componentelor mecanice, matriţe, ştanţe, studiouri de design. Echipamentul poate fi livrat cu sistem de paletizare FMS.

 

Capul de frezat universal in 5 axe continuu, TULCE, soluţie unică, este rezultatul al mentalităţii inovatoare FPT. Mişcarwa continuă a celor 2 axe ale capului este posibilă prin utilizarea motoarelor cu actinare directă integrate in structura acestuia. Această soluţie permite prelucrări în 5 axe în continuu, cu viteză şi precizie, imposibil de atins de sistemele tradiţionale. Morfologia unică a aorganelor şi unghiul de 50 ° între axe permite eleminarea oricărei pierderi de volum în timpul înclinării pe verticală - orizontală şi garantează prelucrări prin sub-tăiere de până la 10 °. DINOMAX poate fi configurat în doua versiuni în ceea ce priveşte capetele de frezare.

 

 

Datele tehnice pentru model se găsesc aici :

http://www.fptindustrie.com/en/detail/vert._milling_machines/dinomax/7/