Mașini

MAŞINĂ DE FREZAT CU AX ORIZONTAL FPT VERUS

Tipul de control : CNC     /     Nr. de axe : 3     /     Structură : tip coloană 

 

  • Cursă axa X : 4 000 - 20 000  mm
  • Cursă axa Y : 1 250 - 1 500  mm
  • Cursă axa Z : 2 000 - 2 500  mm

 

prelucrări de înaltă precizie

 

 

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

Inovaţia FPT continuă cu noua maşină de frezat de înaltă performanţă VERUS, derivată din cenceptul apariţiei lui RONIN, respectând soluţiile ergonomice unice pe piaţă. oderie de caracteristici diferenţiează VERUS de alte maşini ale competitorilor din acest segment: în primul rând structura monolit a coloanei, care integrează mişcarea longitudinală a madrinei. Reducerea distanţei dintre deplasarea longitudinala (axa X) şi cea transversală (axa Y) a contribuit la diminuarea momentului de încovoiere şi torsiune al coloanei, datorită forţelor eliberate în timpul prelucrării, şi la oreducere drastică a inerţiei.

 

În plus această soluţie patentată, nu necesită groapă în fundaţie, contribuind la economisirea cu 50% a costurilor cu pregătirea fundaţiei, iar in cazul mutării ulterioare pe o altă poziţie sunt evitate costurile de restabilire a podelei.

 

Această maşină extrem de rapidă, cu o rigiditate ridicată, a fost concepută cu o accesibilitate extraordinară. Este echipată cu celebrele capete universale FPT ce asigură cuplu, putere şi viteză de rotaţie unice până în prezent. Asigură performanţe elevate, fiind echipată cu capul motorizat - Mototesta, dezvoltat de catre inginerii şi tehnicienii FPT:

  • 34 kW;
  • 830 Nm;
  • 5.000 (7.000) rpm.

 

Datele tehnice pentru model se găsesc aici :

http://www.fptindustrie.com/en/detail/horiz._milling_machines/verus/13/