Mașini

MAŞINĂ DE FREZAT CU AX ORIZONTAL FPT RONIN EVO

Tipul de control : CNC  /  Nr. de axe : 3  /  Structura : tip coloana mobilă

 

  • Cursă axa X : 4 000 - 20 000 mm
  • Cursă axa Y : 1 250 - 1 500  mm
  • Cursă axa Z : 2 500 - 3 000 mm

 

prelucrări de înaltă precizie / de mare viteză  / aplicaţii în sectorul aeronautic 

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

RONIN este o maşină de frezat cu ax orizontal şi coloană mobilă, capabilă să satisfacă o gamă largă de cerinţe în prelucrare pentru realizarea matriţelor şi ştanţelor, o serie de aplicaţii în sectorul aeronautic sau operaţiuni de mecanică generală. Datorită designului inovator şi a dimensionării obţinute prin calculul structural, RONIN EVO oferă valori excepţionale de rigiditate statică şi dinamică, care constituie elemete cheie în prelucrarea de mare viteză şi accelerare, împreună cu o precizie ridicată în finisare şi conturare.

 

Structura lui RONIN EVO este în totalitate construită din fonte speciale, diferit de alte produse prin simetria sistemelor de ghidare şi prin termosimetria în cruce în plan transversal-vertical. Montantul de tip monolit şi sania rectangulară cu secţiune variabilă împreună cu sistemul cu 4 ghidaje, atât pentru axa verticală cât şi pentru sanie, asigură o optimizare ridicata a rigidizării. Gama largă de configuraţii ale maşinii combinată cu o serie largă de accesorii pentru frezare şi mesele rotative realizate de către FPT permit satisfacerea cerinţelor specifice diverselor sectoare de producţie.

 

Structurile RONIN EVO sunt toate realizate din fontă, pentru a optimiza amortizarea vibrațiilor și a minimiza deformările datorate variațiilor de temperatură. RONIN EVO, ca rezultat al designului revoluționar, evită costurile ridicate de realizarea fundației, în comparație cu alte masin este nevoie doar de o placă de beton simplu la nivelul podelei. 

 

 

Avantajele pe care le oferă faţă de o mașină cu groapă de fundație tradițională:

  • acces facil şi fără riscuri pentru operalor la maşină ;
  • curăţire uşoară şi îndepărtarea şpanului (fără a fi acumulat în groapa fundaţiei);
  • reducerea costurilor cu fundaţia;

 

 

Avantajele unei maşini cu coloană mobilă:

  • poziţionare uşoară a piesei de prelucrat;
  • eliminarea riscului de coliziune intre capul operator şi cub în timpul prelucrării frontale;
  • rigiditate ridicată;

 

Electromandrină cu motorizare integrata, carcterizată prin transmisie directă, fără cutie de viteze mecanică, ce asigură cele mai bune performante maşinii din aceasta clasă: 49 KW - Nm 1180.

 

 

Datele tehnice pentru model se găsesc aici :

http://www.fptindustrie.com/detail/macchine_fresatrici_orizzontali/ronin_evo/10/