Mașini

MAŞINĂ DE FREZAT CU AX ORIZONTAL FPT CASTEL

 • Tipul de control : CNC     /     Nr. de axe : 3     /     Structură : tip coloană 

   

  • Cursă axa X : 2 100 / 3 000 / 5 000  mm
  • Cursă axa Y : 1 600 / 2 000 / 2 500  mm
  • Cursă axa Z : 2 000 / 2 500 / 3 000 mm
  • W (cursă broşă) : 800 / 900 mm

   

  prelucrări de înaltă precizie

Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

În domeniul de mașinilor de alezat, FPT CASTEL a reprezentat, fără îndoială, punctul de referință la scară internațională pentru inovare în ultimii ani, atât sub conceptul de design, dar și în ceea ce priveşte profilul structural. Încă o dată aceste elemente realizate pentru această mașină, un alt obiectiv extraordinar al firmei FPT, care nu deține egali pe piața in categoria sa. CASTEL a fost conceput de la început pe baza unor criterii revolutionare si design. Se caracterizează printr-o structură unică tip coloană ce integrează șania de alunecare longitudinală.

 

Mai mult, capul de antrenare glisează în mijlocul coloanei și este ghidat pe ambele părți. Această alegere costisitoare, din punct de vedere al fabricației, conduce la un rezultat de primă clasă. Rezultatul este o rigiditate extremă care nu poate fi atinsă cu alte mașini de alezat realizate după conceptul tradițional. Această calitate, practic, se transformă într-o capacitate ridicată de degroșare și mai presus de toate de precizie și de finisare.

 

CASTEL este complet fabricat în sediul FPT, in apropiere de Veneția (Italia), de către ingineri cu specializare ridicată, prevăzut cu scule și testat prin metode care reprezintă stadiul actual al tehnicii. La toate acestea trebuie adăugat faptul că mașina este echipată cu software puternic de control și de management,  dezvoltate de FPT în colaborare cu cei mai importanti producatori CNC, intre care  AutoCal .

 

Modelul CASTEL, ca de altfel toată gama de produse FPT, este echipat cu o serie de accesorii originale FPT, între care capetele universale automate, incluse in versiunea extraordinară cu poziționare continuă 0,001 ° şi capete automate de găurit, toate echipate cu accesorii automate de tip dispozitiv de schimbare şi, la cerere, programte pentru descărcare automată pe partea de depozitare.

 

 

Datele tehnice pentru fiecare model în parte se găsesc aici :

http://www.fptindustrie.com/en/detail/horiz._milling_machines/castel/14/

http://www.fptindustrie.com/en/detail/castel_terus/castel_terus_250/15/

http://www.fptindustrie.com/en/detail/castel_terus/castel_terus_180/22/