Mașini

MAŞINĂ DE ALEZAT FPT SPIRIT T

Tipul de control : CNC     /     Nr. de axe : 4     /     Structura : tip coloana 

 

  • Cursă axa X : 6 000 mm
  • Cursă axa Y : 3 000 - 10 000 mm
  • Cursă axa Z : 1 200 / 1 500 / 1 750 mm
  • W (cursă broşă) : 700 - 1 400 mm

 

  • hidrostatică, pentru prelucrări grele
Solicită ofertă Recomandă unui prieten

Detalii

SPIRIT, seria de mașini hidrostatice de alezat, încorporează esența FPT și exprimă propriul mare potențial în ceea ce privește inovația. FPT rezumă în SPIRIT experiența asupra mașinilor hidrostatice proiectate și instalate în întreaga lume în decursul ultimelor decenii, reușind încă o dată stabilirea unei noi linii de bază în acest domeniu. Maşinile de alezat SPIRIT sunt echipate cu un montant complet închis pe patru laturi care alunecă în interior pe o sanie. Constituie soluția perfectă în termeni de rigiditate și de simetrie.

 

Noul sistemul de alunecare BHB (Boosted Hydrostatic Bearings) se adaugă la avantajele evidente de fiabilitate, rezistentă la uzură şi capacitatea de amortizare, tipică tehnologiei hidrostatice, optimizarea performanței în ceea ce privește rigiditatea și viteza de mișcare pe axele liniare. Particularitatea întregii game SPIRIT o constituie sistemul dinamic-hidraulic de echilibrare pentru mișcările verticale și transversale eliminând vechiul concept de contragreutate mecanică. Acest sistem, deja patentat de ani de zile, a fost elaborat și îmbunătățită în continuare. Sistemul BHB și soluția tehnică specială de montant şi sanie, împreună cu sistemul MACHES (Multi Axis Control Hydrostatic Electronic System) instalat de ani de zile pe marile mașini de alezat FPT, oferă performanţe remarcabile în ceea ce privește precizia de prelucrare și ratele de așchiere.


Gama de mașini de alezat SPIRIT, orientate spre viitor, este în măsură să satisfacă pentru următoarele decenii nevoile în diferite domenii de aplicare, cum ar fi generarea energiei, prelucrări grele și de construcții navale industrie.

 

 

Datele tehnice pentru fiecare model în parte se găsesc aici :

http://www.fptindustrie.com/en/detail/boring_machines/spirit-t/18/